U bent hier: Home

Beschikbaarheid

Momenteel ben ik niet beschikbaar voor nieuwe klanten.

Nieuw in portfolio

Triaderm
Triaderm
Ontwikkeling Wordpress website.

Van Laarhoven & Partners
Van Laarhoven & Partners
Ontwikkeling responsive website.

Home

Mijn naam is Stefan Timmer, ik ben een freelance webdeveloper en ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites. Daarnaast kan ik ingehuurd worden voor de ontwikkeling van maatwerk applicaties. Ik kan naast het leveren van open source systemen ook specifieke componenten ontwikkelen voor deze systemen.

Basis diensten

Een aantal diensten wordt doorgaans bij elke website of opdracht uitgevoerd en vormen daarom ook de basis. Denk hierbij aan de vormgeving van uw website, de technische structuur, het beheer van uw website, zoekmachine optimalisatie en bezoekersstatistieken.

Maatwerk diensten

Indien u zelf specifieke wensen heeft, kan er een maatwerk oplossing voor u worden ontwikkeld. Dit kan variŽren van een maatwerk webshop oplossing naar een CMS die geheel voorziet in uw behoeften. Of een website voor mobiele gebruikers.

Open source diensten

Ook voor open source oplossingen kunt u bij mij terecht. Niet alleen voor het opzetten en configureren van een dergelijk systeem, maar ook voor het ontwikkelen van een bepaalde component die voldoet aan uw wensen. Ook templates en themes ontwikkeling.