Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Online rekentool laten maken

Heeft u behoefte aan een eigen online rekentool of calculator voor intern of extern gebruik, eventueel op te nemen in uw website of webshop? Ik kan geheel op maat een online rekentool ontwikkelen die precies doet wat u wilt en dus geheel werkt op basis van uw benodigde berekening. Op deze manier kan bijvoorbeeld uw offline berekening in een Excel document omgezet worden naar een online omgeving die door iedereen snel en eenvoudig te gebruiken is. Dit kan eventueel ook in combinatie met een eigen producten database of webshop functionaliteit waarbij u gebruikte producten in de berekening zelf kunt beheren via een CMS.

Rekentool via iframe

Heeft u behoefte aan een eigen rekentool, maar niet behoefte aan een nieuwe website of webshop? Het is ook mogelijk om met een zogenaamd iframe de rekentool in te laden op uw website, zonder dat deze echt gekoppeld is aan uw website. De rekentool gaat dan op in de website, waarbij de gebruiker niet ziet dat het een externe tool is. Hiermee heeft u bij een vrij statische website met misschien wat minder mogelijkheden, ook de mogelijkheid om een complexe rekentool op uw website te tonen. Als alternatief voor een iframe is het ook mogelijk om een JavaScript rekentool te laten maken. 

Rekentool met JavaScript

In sommige gevallen kan een rekentool via een iframe niet geschikt zijn, bijvoorbeeld wanneer er interactie moet zijn tussen de rekentool en de pagina zelf. Dan is het ook mogelijk om een JavaScript rekentool te laten maken. De werking is bijna hetzelfde als met een iframe, alleen met meer mogelijkheden. 

Rekentool via URL

De rekentool kan uiteraard ook gewoon zichtbaar worden gemaakt onder een URL die ik aanlever of die met DNS wordt gekoppeld aan uw eigen (sub)domeinnaam. Zo hoeft u niet met een iframe te werken op uw webpagina, maar kunt u gewoon rechtstreeks verwijzen naar de URL.

Bereken het zelf met uw eigen online rekentool

Doordat u een rekentool online kunt plaatsen, kunnen u en uw klanten berekeningen - die voorheen wellicht in een offline berekendocument zoals Excel liepen - nu zelf uitvoeren. De lay-out van de rekentool is helemaal aan te passen naar uw wensen en wordt uiteraard responsive gemaakt.

Online rekentool laten maken

Website calculator

Een website calculator kan als aanvulling op uw eigen website gemaakt worden, zonder uw website of webshop te hoeven vervangen. Dit kan een eenvoudige pagina zijn met een aantal keuzes en berekeningen waarbij de klant zijn gegevens kan invullen om bijvoorbeeld een PDF met de berekening of prijsopgave per e-mail te ontvangen. Het gebruik van uw website calculator kan gemeten worden en zo kunnen ook de klantgegevens verzameld worden.

Offerte online rekentool

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw eigen rekentool? Als u een beschrijving, formule of voorbeeld aan kunt leveren van wat u in gedachte hebt dan kan ik vrijblijvend een offerte geven voor uw rekentool. Zonder een gedetailleerde beschrijving is het niet mogelijk om een goede prijsindicatie te geven.

Kosten online rekentool

De eenmalige kosten voor het laten maken van een online rekentool beginnen vanaf € 300,- excl. BTW. Als de online rekentool door mij gehost dient te worden zijn de kosten voor webhosting € 5,- excl. BTW per maand. Indien er een CMS bij geleverd mag worden, voor bijvoorbeeld het beheer van productinformatie zodat u dit zelf kunt aanpassen, dan zijn de kosten € 15,- excl. BTW per maand voor het CMS en de webhosting.

Rekentool met CMS

Ik heb mijn eigen CMS waarmee u op een eenvoudige manier productinformatie en teksten kunt bewerken die gebruikt worden voor berekeningen in de rekentool of voor het tonen van informatie.

Van Excel naar een online rekentool

Als u al een Excel bestand heeft met de gewenste formule dan kunt u die aanleveren bij mij en dan kan ik een prijsopgave maken voor het laten maken van uw eigen online rekentool.

Voorbeeld rekentool

Neem vrijblijvend contact op om uw online rekentool te bespreken, ik kan u dan ook voorbeelden van andere rekentools laten zien.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning