Online rekentool laten maken

Heeft u behoefte aan een eigen online rekentool of calculator voor intern of extern gebruik, eventueel op te nemen in uw website of webshop? Ik kan geheel op maat een online rekentool ontwikkelen die precies doet wat u wilt en dus geheel werkt op basis van uw benodigde berekening. Op deze manier kan bijvoorbeeld uw offline berekening in een Excel document omgezet worden naar een online omgeving die door iedereen snel en eenvoudig te gebruiken is. Dit kan eventueel ook in combinatie met een eigen producten database of webshop functionaliteit waarbij u gebruikte producten in de berekening zelf kunt beheren via een CMS.

Rekentool via iframe

Heeft u behoefte aan een eigen rekentool, maar niet behoefte aan een nieuwe website of webshop? Het is ook mogelijk om met een zogenaamd iframe de rekentool in te laden op uw website, zonder dat deze echt gekoppeld is aan uw website. De rekentool gaat dan op in de website, waarbij de gebruiker niet ziet dat het een externe tool is. Hiermee heeft u bij een vrij statische website met misschien wat minder mogelijkheden, ook de mogelijkheid om een complexe rekentool op uw website te tonen.

Bereken het zelf met uw eigen online rekentool

Doordat u een rekentool online kunt plaatsen, kunnen u en uw klanten berekeningen - die voorheen wellicht in een offline berekendocument zoals Excel liepen - nu zelf uitvoeren. De lay-out van de rekentool is helemaal aan te passen naar uw wensen en wordt uiteraard responsive gemaakt.

Neem vrijblijvend contact op om uw online rekentool te bespreken, ik kan u dan ook voorbeelden van andere rekentools laten zien.


Recente projecten