Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.
Stefan Timmer - Freelance webdeveloper
Stefan Timmer

Stefan Timmer - Freelance Webdeveloper

Mijn naam is Stefan Timmer en ik ben een freelance webdeveloper. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websiteswebshops en webapplicaties in PHP. Daarnaast ondersteun ik mijn klanten met support en onderhoud op alle geleverde producten.

Sinds 2008 ben ik werkzaam voor uiteenlopende opdrachtgevers en heb ik gewerkt met verschillende populaire open source pakketten (Wordpress, Magento, PrestaShop), maar de focus ligt op het ontwikkelen van maatwerk PHP websites, webshops en webapplicaties.

freelance webdeveloper
meer dan 15 jaar ervaring
eigen CMS
maatwerk PHP ontwikkeling
werkzaam voor grote en kleine bedrijven
front-end en back-end ontwikkeling

Webapplicatie laten maken

Bent u op zoek naar een programmeur voor een webapplicatie of online rekentool? Ik ben gespecialiseerd in maatwerk webapplicaties en u kunt voor elk online vraagstuk of concept bij mij terecht. Uw webapplicatie of online software kan 100% op maat worden gemaakt, zodat het perfect aansluit bij uw bedrijf. Als u al een PHP webapplicatie heeft en u op zoek bent naar een PHP programmeur dan kan ik u ook van dienst zijn.


Webshop laten maken

Sinds 2008 ben ik actief bezig met het ontwikkelen en onderhouden van webshops. Bent u op zoek naar een nieuwe webshop? Hierbij kan ik u zeker van dienst zijn. Inmiddels heb ik meerdere jaren ervaring met verschillende platformen (Magento, WooCommerce, osCommerce, PrestaShop), maar ook met eigen maatwerk webshops. Ik ben een webshop partner voor de lange termijn. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.


Website laten maken

Wilt u een nieuwe website laten maken? Ik kan uw nieuwe website geheel op maat ontwikkelen, dit kan zowel met Wordpress als met een eigen flexibel maatwerk CMS. Doordat ik alles op maat kan programmeren, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook voor de grafische vormgeving zijn verschillende opties mogelijk. Dit kan op basis van een template of met een geheel uniek grafisch ontwerp.


Advies

Heeft u behoefte aan advies omtrent uw eigen website, webshop of webapplicatie? Ik ben zelf een freelance webdeveloper en kan u advies geven over webdevelopment. Ook bij mijn eigen klanten is er altijd doorlopend behoefte aan advies, het is altijd van belang om het juiste systeem of de juiste richting te kiezen op basis van een weloverwogen besluit.


Onderhoud

Bij alle nieuwe projecten die worden gebouwd met mijn eigen CMS wordt er doorlopend onderhoud gedaan aan het CMS. Zo wordt het CMS voorzien van nieuwe functionaliteiten en worden bestaande functionaliteiten telkens verbeterd. Uiteraard wordt er bij maatwerk ontwikkeling ook onderhoud uitgevoerd, vaak in overleg met de klant.


Support

Na oplevering van een website, webshop of webapplicatie is er bijna altijd nog behoefte aan aanvullend support. Uw bedrijf staat niet stil en uw online activiteiten ook niet. Voor iedere klant sta ik na oplevering klaar om aanpassingen door te voeren, bugs op te lossen of om vragen te beantwoorden. Ook voor nieuwe klanten sta ik klaar om snel te schakelen voor eventuele problemen, afhankelijk van mijn beschikbaarheid en de online omgeving.


Portfolio

Movie Star History
Jukebox Revival
Vestingh
CPG Great Match
ConceptsnSolutions BV
Horecaslagerij Manders
Milk & Go
Korpershoek Verspaning
Haarstudio26