Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Referenties

PI Medical Diagnostic Equipment B.V.

"Echt heel erg bedankt voor de afgelopen jaren. Je hebt ons altijd goed en snel geholpen en ik ben ervan overtuigd dat dit ook meer verkoop voor ons heeft opgeleverd. Wij gaan nu een stap verder ivm onze groei, nieuw logo, ambitie en professionaliteit. Ik zal je altijd adviseren bij kleinere bedrijven/ startende ondernemers."

Periode: 2019 - 2023
Datum referentie: 13-07-2023


Flandersdigital.be

"Onze web-shop werkte niet goed meer nadat onze hosting provider een upgrade van de server uitvoerde van PHP 5.6 naar 7.2. Eerst verschillende bedrijven gecontacteerd en allen melden dat onze PrestaShop versie 1.6.1.23 niet kon werken op PHP 7.2 en we een nieuwe moesten maken onder 1.7, waarbij upgrade niet mogelijk en dus van 0 terug op te bouwen. En toen kwam ik Stefan Timmer tegen, had er meteen een goed gevoel bij en deze man zetten in enkel uren tijd onze shop weer helemaal online en dit onder PHP 7.2, alles werkt weer prima, zonder de grote kosten voor een volledig nieuwe online-shop. Eindelijk een webmaster gevonden met grote kennis van PHP, dit wordt zeker een lange termijn samenwerking!"

Periode: 2019 - heden
Datum referentie: 02-04-2019


White label klant, internetbureau

"Stefan is iemand om op te bouwen. Hij is secuur, komt zijn afspraken na en staat paraat om eventuele problemen op te lossen. Sterk daarin is dat hij goed het overzicht bewaard en meedenkt over de technische gevolgen van een te maken keuze. Wij werken bijna 10 jaar met hem samen. Dat is niet voor niets."

Periode: 2008 - heden
Datum referentie: 12-09-2018


Bureau Daan

"Als creatieveling is het fijn om met Stefan te werken. Hij is zelf heel grondig en accuraat en waar ik soms wel eens een steekje mis pakt hij het op. Ook denkt hij mee in de ontwikkeling van projecten en het efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. Hij is altijd eerlijk en open in zijn planning en komt afspraken ook altijd na."

Periode: 2008 - 2018
Datum referentie: 22-08-2018


Beursman BV

"Toen mijn bedrijf een website nodig had kwam ik in contact met Stefan Timmer. Mijn website is geen standaard website. Een deel van de website is gratis te bekijken en een ander deel pas na betaling. De website is in meerdere talen en met automatische vertaling. Er zijn veel verschillende klantengroepen die allemaal op maat gemaakte e-mails ontvangen. Stefan Timmer heeft goed advies gegeven over alle mogelijkheden. Hij heeft het gehele CMS op maat voor mijn bedrijf gemaakt. Mijn website is behoorlijk complex maar het CMS is zeer gebruiksvriendelijk gebleven. Je hoeft geen nerd te zijn om iets op de website te plaatsen, iedereen kan het."

Periode: 2014 - heden
Datum referentie: 16-08-2018


Wordpress klant

"Hij heeft voor mij snel en vaardig een 'hack'-probleem van mijn website www.abstracte-kunst.org (gemaakt in 'WordPress') opgelost tegen ook nog een redelijke prijs."

Periode: 2015 - 2019
Datum referentie: 02-05-2015


BoardFun.nl

"Als enkel online winkel ben je volledig afhankelijk van een goed ogende- en goed functionerende webshop. Dat is zeker niet vanzelfsprekend, weten mensen die zelf ook een online winkel hebben. Stefan heeft er vele malen voor gezorgd dat wij ons gewoon konden blijven focussen op de business, terwijl hij op de achtergrond de shop draaiende hield. En dat vaak in de weekenden en avond uren. En die combinatie; de juiste kennis en zijn flexibele houding (en zeer goede bereikbaarheid!), zorgen er voor dat wij al ruim 4 jaar gebruik maken van zijn kwaliteiten. Stefan is dan ook voor ons veel meer dan een ingehuurde kracht; wij zien hem meer als een loyale, betrouwbare collega, die een behoorlijke steen bijdraagt aan ons succes."

Periode: 2008 t/m 2013
Datum referentie: 14-07-2012


Kinheim

"Stefan heeft voor ons de nieuwe website en webshop ontwikkeld en gebouwd. Tijdens dit proces heb ik Stefan leren kennen als een sympathieke en rustige werker. Hij werkt heel gestructureerd, overlegt als het nodig is en geeft gevraagd advies. Als hij een probleem tegenkomt gaat hij door tot de oplossing gevonden is; dat kenmerkt hem als doorzetter."

Periode: 2011 t/m 2017
Datum referentie: 04-06-2012


24/7 Trading

"In 2008 is 24/7 Trading begonnen als een E-commerce bedrijf. Binnen het bedrijf was er niet veel kennis op het gebied van het ontwikkelen van een website. Wij hadden iemand nodig die ons vanaf meet af aan bijstond in de ontwikkeling van onze E-commerce tak. Stefan Timmer bleek hierin de perfecte aanvulling. Hij brengt kennis en een duidelijke uitleg over de verschillende facetten van het ondernemen op het web.

Stefan heeft ons in de afgelopen jaren ook iedere keer weer geïntroduceerd met nieuwe software platformen, zodat ook ons bedrijf met de tijd meegaat. Naast zijn professionaliteit, snelle manier van handelen en het makkelijk bereikbaar zijn willen wij ook benadrukken, dat Stefan steeds bezig is met het zoeken naar opties voor het optimaliseren van onze omzet. Hierdoor is Stefan verbonden met ons bedrijf en hopen wij dat dit nog jaren zo blijft."

Periode: 2008 - heden
Datum referentie: 14-08-2011


Henk de Haas

"Henk de Haas is in 2007 begonnen met een website gemaakt door Stefan Timmer. Eerst hobbymatig, maar van lieverlee professioneel. Onze website is uitgegroeid tot een compleet aanbod van inkoop, verkoop en verhuur.

Mede door de inzet van Stefan Timmer hebben wij nu een vloeiend bedrijf wat een professionele uitstraling heeft. Stefan Timmer is niet meer uit ons bedrijf weg te denken.

Henk de Haas
Handelsonderneming H. de Haas V.O.F."

Periode: 2007 - heden
Datum referentie: 30-07-2011


Sylogic

"Sylogic heeft sinds 2007 een flink aantal projecten uitbesteed aan Stefan Timmer.

Wij zijn vanaf het begin positief onder de indruk van Stefan Timmer zijn adequaatheid, snelheid en professionaliteit. Stefan Timmer heeft een breed spectrum aan kennisgebieden (programmeertalen), goed zelfoplossend vermogen en daarnaast oog en vaardigheid voor benodigde cosmetische aanpassingen. Deze twee aspecten (alfa en bèta) zijn allereerst bijzonder prettig in communicatie maar bovenal bij uitbesteding van complete projecten, zonder dat deze gesegmenteerd hoeven worden uitbesteed."

Periode: 2007 t/m 2011
Datum referentie: 14-07-2011


Tremco illbruck

"Stefan is de man achter onze microsites. De samenwerking gaat prima, wij leveren de benodigde input en Stefan maakt er 1 duidelijk geheel van. Ik promoot Stefan overal want hij levert goed werk, is snel en heeft veel kennis van zaken. En voor Tremco illbruck maakt hij altijd tijd, ook niet geheel onbelangrijk ;-)"

Periode: 2008 - heden
Datum referentie: 19-04-2011