Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Over Stefan Timmer

Mijn naam is Stefan Timmer en ik ben een freelance allround webdeveloper uit Vlijmen (Gemeente Heusden, Noord-Brabant). Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast ondersteun ik mijn klanten met support en onderhoud op alle geleverde producten.

In 2008 ben ik gestart als ondernemer en sindsdien heb ik als technische partner aan vele mooie projecten mogen werken. In samenwerking met andere partijen (ontwikkelaars, seo marketeers en designers) of direct met de klant zelf. Ik ga altijd uit van een langdurige en succesvolle samenwerking en ik ben dan ook trots dat ik als PHP programmeur met sommige klanten al meerdere jaren actief samenwerk.

Van 2005 t/m 2009 heb ik de HBO opleiding Informatica gevolgd aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch en deze heb ik succesvol afgerond. Tijdens deze studie heb ik veel kennis op gedaan, hierdoor ben ik bekend geraakt met verschillende programmeertalen en technieken. Direct na deze studie ben ik gestart met het volgen van een parttime MSc studie (Computing Science) aan de Universiteit Utrecht. Na 1,5 jaar heb ik besloten om te stoppen met deze studie, zodat ik mij fulltime kon focussen op mijn werk.

Ik kan naast het leveren van open source systemen ook specifieke componenten ontwikkelen voor deze systemen. Tot mijn klantenkring behoren zowel internationaal gevestigde bedrijven als kleine ondernemingen met ambitie. Mijn klanten zitten verspreid door heel Nederland en België, maar ik ben hoofdzakelijk werkzaam voor klanten in Noord-Brabant en Zuid-Holland. 

Ik werk met PHP en MySQL en ik heb kennis van de volgende open source pakketten; Magento (1 en 2), PrestaShop, WooCommerce en Wordpress. In het verleden heb ik met Joomla en osCommerce gewerkt. 

Doordat ik een maatwerk systeem kan leveren in PHP ben ik nooit alleen afhankelijk van open source. Ik heb mijn eigen CMS waarmee ik snel en eenvoudig websites, webshops en webapplicaties kan maken en onderhouden: www.ivycms.nl.