Over Stefan Timmer

Mijn naam is Stefan Timmer en ik ben een freelance allround webdeveloper. Ik ben gespecialiseerd in het realiseren van professionele websites, webshops en webapplicaties. Daarnaast ondersteun ik mijn klanten met support en onderhoud op alle geleverde producten.

Ik kan naast het leveren van open source systemen ook specifieke componenten ontwikkelen voor deze systemen. Tot mijn klantenkring behoren zowel internationaal gevestigde bedrijven als kleine ondernemingen met ambitie. Mijn klanten bevinden zich hoofdzakelijk in Noord-Brabant en Zuid-Holland. 

In 2008 ben ik gestart als ondernemer en sindsdien heb ik als technische partner aan vele mooie projecten mogen werken. In samenwerking met andere partijen (ontwikkelaars, seo marketeers en designers) of direct met de klant zelf. Ik ga altijd uit van een langdurige en succesvolle samenwerking en ik ben dan ook trots dat ik als PHP programmeur met sommige klanten al meerdere jaren actief samenwerk.

Ik werk met PHP en MySQL en ik heb kennis van de volgende open source pakketten; Magento, Prestashop, WooCommerce en Wordpress. In het verleden heb ik met Joomla en osCommerce gewerkt. Afhankelijk van de wensen en eisen van de klant maak ik in overleg met de klant een keuze voor het meest geschikte systeem. Doordat ik ook een maatwerk systeem kan leveren in PHP ben ik nooit alleen afhankelijk van open source. Ik heb ook mijn eigen CMS waarmee ik snel en eenvoudig websites, webshops en webapplicaties kan maken en onderhouden: www.klimopcms.nl. 

Ik heb een aantal websites in eigen beheer, waarvan PartijHandelaren.nl de voornaamste is. PartijHandelaren.nl is een onafhankelijke website voor het adverteren van partijhandel, stocklots en faillissementspartijen.