Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Maatwerk website

Bent u op zoek naar een maatwerk website met specifieke wensen die met een standaard pakket (zoals Wordpress) lastig te realiseren zijn? Ik bied klanten ook altijd de mogelijkheid aan om een website met een door mij ontwikkeld systeem te laten ontwikkelen. Dit doe ik met mijn eigen CMS genaamd KlimopCMS. Een website die hiermee is gebouwd laad heel snel en is eenvoudig in gebruik. Het beheer van uw website of project is hiermee zou eenvoudig mogelijk. Eventuele nieuwe functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd door mij. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Ik laat u graag een demo zien.

Maatwerk website met uniek grafisch ontwerp

Voor uw maatwerk website kan er ook een maatwerk grafisch ontwerp geleverd worden, welke helemaal is afgestemd op uw doelgroep en uw wensen. Hiervoor wordt in overleg met u een unieke lay-out opgemaakt welke later wordt vertaald naar een werkende website. Het is ook mogelijk om extern een grafisch ontwerp aan te laten leveren. 

Maatwerk website op template basis

Om kosten te besparen op het grafisch ontwerp of om snelle stappen te kunnen zetten in het ontwerpproces, is het ook mogelijk om een template uit te kiezen en deze te gebruiken voor uw maatwerk website. Deze kan uiteraard nog helemaal aangepast worden naar de gewenste kleuren, afbeeldingen en indelingen. Door gebruik te maken van een professionele template beschikt u over een prima basis en krijgt u toch een unieke website.

Zoekmachine geoptimaliseerde website

Uw nieuwe en snelle maatwerk website kan ook direct geleverd worden met voor uw doelgroep zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Hiervoor werk ik samen met een SEO expert die jarenlange ervaring heeft in het schrijven van SEO teksten. 


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning