Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Webshop laten maken

Bent u op zoek naar een nieuwe webshop, of wilt u gaan starten met een webshop? Sinds 2008 ben ik actief bezig met het ontwikkelen en onderhouden van webshops. Inmiddels heb ik al heel wat verschillende shops en platformen voorbij zien komen en heb ik meer dan 50 webshops gebouwd. Ik kan u dan waarschijnlijk ook wel van dienst zijn met uw eigen webshop en persoonlijke begeleiding. Ik kan een maatwerk webshop leveren waarmee u zeer flexibel bent en u minder snel tegen beperkingen aan loopt. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maatwerk of open source?

De keuze voor een maatwerk of open source webshop is altijd per klant en situatie verschillend. Maatwerk zou voor de wat simpelere webshop ingezet kunnen worden, maar ook voor de wat complexere webshops waarbij een standaard pakket niet voldoet. Open source zit daar dan meer tussenin, bij een standaard webshop waarbij de gebruiker er misschien juist bewust voor kiest om met open source aan de slag te gaan. Het beheer kan dan alsnog door mij gedaan worden, waardoor u profiteert van lage eenmalige kosten en genoeg mogelijkheden hebt voor het onderhouden van de site. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Nieuwe webshop, waar begin je?

Het laten bouwen van een nieuwe webshop begint bij het inventariseren van alle wensen en eisen van de nieuwe webshop. Er wordt gekeken naar het CMS wat het meest geschikt is voor uw situatie. Bij een maatwerk webshop is het mogelijk om vrijblijvend een eigen demo omgeving op te laten zetten voor u, zodat er al duidelijk kan worden gemaakt hoe u uw webshop kunt gaan beheren en hoe dit werkt. Hierdoor zijn de benodigde functionaliteiten direct een stuk duidelijker. Ook bij het gebruik van een open-source pakket is het mogelijk om dit vooraf te bekijken en vergelijken met een maatwerk omgeving. Vanuit hier kan een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Mocht er al een webshop zijn, dan kan dit uiteraard meegenomen worden in de offerte om productdata en URL's over te laten zetten.

Oplevertermijn nieuwe webshop

Hoe lang duurt het laten maken van een webshop? Uiteraard is het de bedoeling om uw nieuwe webshop zo snel mogelijk op te leveren. De uiteindelijke oplevertermijn is afhankelijk van de complexiteit van de nieuwe webshop. De oplevertermijn kan variëren van 1 tot 6 maanden. In de praktijk is het zo wel dat webshops meestal een langere doorlooptijd hebben dan een standaard website. Dit komt omdat de klant meestal alle producten nog moet toevoegen aan de nieuwe webshop. In sommige gevallen is het mogelijk productdata geautomatiseerd over te zetten naar de nieuwe omgeving. Bij een offerte voor een nieuwe webshop wordt altijd een indicatie van de verwachte oplevertermijn gegeven.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning