Webapplicatie laten maken

Wilt u uw bedrijfsprocessen automatiseren door middel van software op maat? Heeft u een online taak die u wilt versimpelen? Of heeft u behoefte aan een eigen backoffice applicatie? Een uren- of ordersysteem, calculator, CRM, promotieactie, of een klantenportal? Op zoek naar een webapplicatie ontwikkelaar en 100% maatwerk? Ik ben gespecialiseerd in maatwerk webapplicaties en u kunt voor elk online vraagstuk bij mij terecht. Uw webapplicatie wordt in de programmeertaal PHP ontwikkeld in combinatie met een MySQL database. Populaire open source pakketten zoals Magento, Wordpress en PrestaShop zijn ook hierin ontwikkeld. Uw webapplicatie wordt geheel volgens de laatste standaarden ontwikkeld. Neem contact om te kijken wat ik voor uw bedrijf kan betekenen.

Webapplicatie onderhoud

Enkele voorbeelden van gerealiseerde webapplicaties:

Order / urenapplicatie waarbij uren en materiaal op verschillende projecten kunnen worden geboekt in een Excel-achtige omgeving.
Online marktplaats software, waarbij gebruikers advertenties kunnen plaatsen.
Ontwikkeling en ondersteuning van intranet website.
EK / WK poule waarbij klanten kunnen meedoen met het spelen van een poule en tijdens het EK / WK dagelijks hun behaalde score kunnen bekijken.
Afgeschermde inlogomgeving voor het bekijken en downloaden van documenten.