Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Wordpress website

Sinds 2008 werk ik al met Wordpress. De populariteit van Wordpress is de laatste jaren enorm gestegen. Waar het eerst alleen nog als blogsysteem werd gebruikt is het enorm gegroeid naar hét pakket om een website mee te maken (of zelfs een webshop). De mogelijkheden om een Wordpres website van wat extra functionaliteiten en een mooie lay-out te laten voorzien zijn eindeloos, waardoor het voor iedereen met een beetje computer kennis goed te gebruiken is en er snel een website gemaakt kan worden. Wilt u een nieuwe Wordpress website laten maken en bent u benieuwd naar de kosten? Ik voorzie u graag vrijblijvend van een offerte

Wordpress website op maat

Wilt u een nieuwe unieke Wordpress website die helemaal aansluit bij uw wensen? Ik kan u voorzien van een Wordpress website die helemaal op maat voor u door mij wordt gemaakt. Het ontwerp van de website kan ik ook voor u maken, maar het is ook mogelijk om zelf een grafisch ontwerp aan te leveren. Deze wordt dan helemaal omgezet naar een werkende Wordpress website.

Wordpress website op template basis

Indien u kosten wilt besparen op het grafisch ontwerp van uw website, dan is het mogelijk om een kant-en-klare template aan te schaffen voor uw Wordpress website. Het aanbod voor een geschikte template is enorm. Ik raad het wel altijd aan om de template aan te passen naar de huisstijl van de klant, zodat u wel een unieke website krijgt. Doordat er een template wordt gekozen, is het eindresultaat sneller in zicht. Ik zoek graag met u mee naar een duurzame Wordpress template.

Wordpress website met SEO teksten

De vindbaarheid van een website is onder andere afhankelijk van de inhoud van uw website. Heeft u nog geen teksten of vindt u het lastig om deze te schrijven? In samenwerking met een ervaren SEO expert kan er een compleet ingerichte Wordpress website met zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor uw bedrijf worden geleverd.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning