Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Inkoop bestelsysteem

Met mijn eigen ontwikkelde KlimopCMS is het mogelijk om een inkoop bestelsysteem te laten maken. U kunt hierbij zelf als beheerder producten en bestellingen beheren. U kunt per klant producten toekennen die hij of zij kan bestellen in een beveiligde omgeving, waar alleen uw klanten toegang tot hebben. Eventueel is dit uit te breiden met vestigingen en medewerkers die u en uw klant kunnen beheren.

U heeft dan 1 centraal systeem waarbij uw klanten met de medewerkers bestellingen kunnen plaatsen met de toegekende producten. Dit zou bijvoorbeeld als kleding inkoop systeem ingezet kunnen worden, waarbij medewerkers zelf hun nieuwe benodigde werkkleding kunnen uitkiezen. Maar het systeem is uiteraard ook voor andere sectoren geschikt!

Met puntensysteem of binnen bepaald budget bestellen

Het is ook mogelijk om het systeem te laten uitbreiden met een optie waarbij medewerkers of klanten een bepaald aantal punten krijgen per periode of een budget in € wordt toegekend. Bestellingen kunnen dan alleen op basis van dit puntensysteem of het beschikbare budget worden geplaatst. 

Overzicht bestellingen

Als beheerder heeft u 1 compleet overzicht van alle bestellingen en zo worden alle statussen inzichtelijk gemaakt. Het bestelsysteem kan geheel naar uw eigen wensen worden aangepast. Neem contact op voor een offerte.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning