U bent hier: Home » Diensten

Diensten

Basis diensten

Een aantal diensten wordt doorgaans bij elke website of opdracht uitgevoerd en vormen daarom ook de basis. Denk hierbij aan de vormgeving van uw website en de technische structuur welke geprogrammeerd moet worden volgens de W3C (www.w3.org) opgestelde webrichtlijnen.

Het beheer van een website, wilt u uw website zelf up-to-date houden met een CMS of wilt u het onderhoud uitbesteden. Het optimaliseren voor de zoekmachines, adverteren in zoekmachines en het bijhouden van uw statistieken. Kortom, alles om een website succesvol te maken.


 

Maatwerk diensten

Indien u zelf specifieke wensen heeft, kan er een maatwerk oplossing voor u worden ontwikkeld. Dit kan variŽren van een maatwerk webshop oplossing naar een CMS die geheel voorziet in uw behoeften.
Of een maatwerk systeem voor uw eigen bedrijf of vereniging.

Het is ook mogelijk om maatwerk in een white label vorm te laten ontwikkelen.
Mobiele websites behoren ook tot de mogelijkheden, evenals social media koppelingen of het integreren van betaalsystemen. En natuurlijk nog veel meer, alles is bespreekbaar.


 

Open source diensten

Ook voor open source oplossingen kunt u bij mij terecht. Niet alleen voor het opzetten en configureren van een systeem, maar ook voor het ontwikkelen van een bepaalde component die voldoet aan uw wensen.

Magento webshop osCommerce webshop Joomla component ontwikkeling Wordpress website

Zo kan ik u helpen met het opzetten van een professionele webshop in Magento, aanpassingen aan uw osCommerce webshop, een Joomla component ontwikkelen of een template maken.