Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Nova Grün V.O.F.

Voor Nova Grün V.O.F. uit Veen heb ik een maatwerk webshop ontwikkeld in de Deense taal. Klanten van Nova Grün V.O.F. kunnen planten bestellen als ze ingelogd zijn. Het unieke aan deze webshop is dat Nova Grün V.O.F. producten vanuit een Excel bestand kan importeren, zonder dat deze handmatig moeten worden ingevuld. Op deze manier kan het wekelijks wisselende assortiment snel worden bijgewerkt. 

Planten webshop met voorraadlijst

Nova Grün V.O.F. kan bij de webshop instellen dat er op basis van een beschikbare voorraad bestellingen kunnen worden geplaatst, met planten die vooraf zijn ingekocht. De voorraad wordt dan ook bijgewerkt als een klant een bestelling plaatst. Maar Nova Grün V.O.F. kan ook instellen dat er zonder een actuele voorraad besteld kan worden. De inkoop wordt dan gedaan op basis van deze bestellingen. 

Webshop automatisch uitschakelen

Er mag altijd maar tot een bepaalde dag en tijd besteld worden. Nova Grün V.O.F. kan dit instellen zodat de bestelfunctie automatisch wordt uitgeschakeld. Verder kunnen er bestellijsten (PDF) worden gegenereerd op basis van geselecteerde bestellingen en kan er direct vanuit het CMS worden gefactureerd. 

Bent u ook op zoek naar een webshop met deze functionaliteiten? Of wilt u een vrijblijvende demo zien? Neem dan contact met mij op.

« terug naar overzicht

Maatwerk webshop