Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Henk de Haas

Maatwerk responsive website op basis van het KlimopCMS voor handelsonderneming Henk de Haas te Hardinxveld-Giessendam waarbij productadvertenties op een eenvoudige manier toegevoegd kunnen worden. Inclusief uitgebreid reserveringsysteem voor producten die verhuurd worden en facturatie + offerte mogelijkheden. Gekoppeld met meerdere kleine websites, welke dienen als landingspagina's om extra leads te verzamelen. Alle leads die via de verschillende contactformulieren komen worden op 1 centrale plek verzameld. Alle oude producten zijn automatisch overgezet.

Website met reserveringssysteem

Bent u ook op zoek naar een eenvoudige website met reserveringssysteem voor uw producten? Eventueel in combinatie met een webshop? Ik kan u een maatwerk website of webshop leveren die geheel aansluit bij uw bedrijf. Inclusief eenvoudig CMS waarin u al uw bestellingen en reserveringen kunt overzien. Hiermee kunt u ook eenvoudig offertes opstellen en factureren. Neem contact op voor een vrijblijvende demonstratie.

Webshop met verhuursysteem

Op zoek naar een maatwerk oplossing waarbij een webshop gecombineerd kan worden met een verhuursysteem? Ook hier kan ik de ideale oplossing voor u leveren. U krijgt een snelle webshop met eenvoudige beheeromgeving. 

« terug naar overzicht

Maatwerk website