Exco Auto's BV

Meertalige responsive maatwerk webshop voor Jaguar specialist Exco Auto's BV uit Veldhoven. Alle belangrijke data is vanuit Magento 1 automatisch overgezet naar deze maatwerk webshop gemaakt met het KlimopCMS. Inclusief zo'n 30000 redirects van URL's uit de oude webshop om het organische verkeer te behouden.

Staat u ook voor de keuze naar Magento 2.0 en bent u op zoek naar een maatwerk webshop systeem? Of zoekt u een eenvoudig webshop pakket inclusief facturatie en offerte mogelijkheid? Neem dan contact op voor meer informatie.

Webshop voor auto onderdelen

De webshop voor Exco Auto's BV is vooral gericht op de verkoop van auto onderdelen. Er is ook wel een simpele koppeling aanwezig met AutoDealers.nl om de auto's te tonen die te koop staan, maar verder draait het vooral om de webshop functionaliteit. Er kunnen meerdere categorieën worden aangemaakt waar de website bezoeker op mobiel (responsive weergave) ook gemakkelijk doorheen kan navigeren. De webshop is meertalig opgezet. Zo kunnen producten eenvoudig worden aangemaakt in de Engelse en Duitse taal. Voor de zoekmachines is op deze manier ook zichtbaar in welke talen het product allemaal beschikbaar is, wat de vindbaarheid ten goede komt. Voor de betalingen is er een koppeling gemaakt met Mollie.

« terug naar overzicht

Maatwerk webshop