Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Exco Auto's BV

Meertalige responsive maatwerk webshop voor Jaguar specialist Exco Auto's BV uit Veldhoven. Alle belangrijke data is vanuit Magento 1 automatisch overgezet naar deze maatwerk webshop gemaakt met het KlimopCMS. Inclusief zo'n 30000 redirects van URL's uit de oude webshop om het organische verkeer te behouden.

Staat u ook voor de keuze naar Magento 2.0 en bent u op zoek naar een maatwerk webshop systeem? Of zoekt u een eenvoudig webshop pakket inclusief facturatie en offerte mogelijkheid? Neem dan contact op voor meer informatie.

Webshop voor auto onderdelen

De webshop voor Exco Auto's BV is vooral gericht op de verkoop van auto onderdelen. Er is ook wel een simpele koppeling aanwezig met AutoDealers.nl om de auto's te tonen die te koop staan, maar verder draait het vooral om de webshop functionaliteit. Er kunnen meerdere categorieën worden aangemaakt waar de website bezoeker op mobiel (responsive weergave) ook gemakkelijk doorheen kan navigeren.

De webshop is meertalig opgezet. Zo kunnen producten eenvoudig worden aangemaakt in de Engelse en Duitse taal. Voor de zoekmachines is op deze manier ook zichtbaar in welke talen het product allemaal beschikbaar is, wat de vindbaarheid ten goede komt. Voor de betalingen is er een koppeling gemaakt met Mollie.

Offerte webshop

In 2020 is Exco Auto's BV overgestapt naar een offerte webshop waarbij klanten eerst een offerte moeten opvragen voor de gewenste producten voordat ze deze kunnen bestellen. Hiermee heeft Exco Auto's BV controle over wat er wel en niet bestelt kan worden door de klant in verband met levertijden en prijswijzigingen. 

Per offerte aanvraag, welke per e-mail binnen komt bij de beheerder, kunnen wijzigingen worden aangebracht bij de gekozen producten. Vervolgens krijgt de klant de definitieve offerte in PDF vorm + een link naar de online offerte. Bij deze online offerte kan de klant zelf kiezen welke producten er aan de winkelwagen toegevoegd mogen worden. Daarna kan de klant het normale bestelproces doorlopen en de producten bestellen en betalen.

« terug naar overzicht

Maatwerk webshop