Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Webshop met handmatige facturatie

Bent u van plan om uw eigen webshop te starten of te vernieuwen? Dan staat u voor de keuze uit een aantal verschillende webshop pakketten. Deze keuze bestaat meestal uit een eigen maatwerk webshop van een internetbureau of webdeveloper, of een open source pakket zoals Magento, PrestaShop, WooCommerce ,OpenCart, of een webshop pakket van een (grote) SaaS provider. Met een SaaS provider heb ik zelf geen ervaring, mede omdat daar de aanpassingen die ik kan doen wat beperkter zijn en echt helemaal afhankelijk van die partij ben. Met maatwerk of open source ben ik samen met de klant een stuk flexibeler. Open source is prima om snel een goede basis neer te zetten. Deze is dan ook gemakkelijk uit te breiden met plugins. Maar vaak als de wensen en eisen van de klant net wat anders zijn dan is maatwerk toch het fijnste. Er zijn dan geen beperkingen voor de klant en ik kan dan als ontwikkelaar ook fijner en sneller werken. Een webshop gemaakt met open source heeft vaak toch een bepaalde houdbaarheid i.v.m. upgrades, terwijl een maatwerk webshop veel langer kan blijven draaien. 

Ik heb ook mijn eigen KlimopCMS waar ik snel en flexibel een webshop voor u kan maken. De meeste basis functionaliteiten zijn in dit pakket aanwezig en het is ook als facturatiepakket te gebruiken. Hiermee kunt u dus, naast uw webshop bestellingen, ook zelf factureren aan klanten. Zo heeft u 1 automatisch doorlopend factuurnummer en alle bestellingen / facturen / pakbonnen / creditfacturen / offertes / reserveringen in 1 systeem zonder externe koppelingen. Bent u ook op zoek naar een webshop met handmatige facturatie? Ik geef u graag een demo van het pakket. Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn met een open source webshop.

 

« terug naar overzicht

Webshop met handmatige facturatie | 15 februari 2019