Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Een offerte webshop

Bent u op zoek naar een offerte voor een standaard webshop? Dan hoeft u niet per se verder te lezen :) Neem hier contact op voor een offerte voor een webshop.

Bent u op zoek naar een niet standaard webshop of website waarmee u of uw klanten offertes kunnen samenstellen, dan bent u wel op de juiste pagina. 

Webshop producten met maatwerk prijs

In sommige gevallen is een webshop waarbij klanten producten kunnen bestellen en direct betalen niet wenselijk. Of als het om maatwerk producten gaat met een unieke prijs, die je als webshop beheerder wel wilt kunnen laten bestellen en betalen door de klant. Of wanneer het alleen mogelijk moet zijn om een offerte samen te stellen op basis van producten in een website of webshop. Voor dit soort situaties is het mogelijk om een offerte webshop te laten maken. Hiermee kunt u dus een normale webshop aanbieden, met het voordeel dat u zelf de controle heeft over wat er wel en niet direct betaald / besteld kan worden of tegen welke prijs.

Offerte direct afrekenen in webshop

U kunt zelf offertes aanmaken in het beheergedeelte van uw webshop en uw offerte in PDF formaat via de webshop naar de klant versturen. U kunt producten kiezen uit uw eigen producten database, of unieke / maatwerk producten toevoegen met een eigen specifieke prijs. Bij de e-mail die richting de klant gaat wordt een automatisch gegenereerde unieke webshop link toegevoegd, waarmee de klant zelf kan kiezen welke producten er wel of niet aan de winkelwagen worden toegevoegd. Vervolgens kan de klant de producten direct bestellen en betalen in de webshop.  

Klanten offerte laten samenstellen in webshop

Het is ook mogelijk om de klant zelf een offerte te laten samenstellen met producten uit uw website of webshop. Vervolgens kan er dan een offerte aanvraag ingediend worden bij u. U krijgt dan een notificatie van de offerte aanvraag en u kunt deze zelf via het CMS aanpassen of aanvullen. Dit kan dan nog uitgebreid worden met de optie dat klanten die producten dan ook kunnen bestellen en betalen, maar het zou ook zonder kunnen - zodat klanten gewoon per e-mail alleen een offerte in PDF formaat ontvangen.

Heeft u interesse in zo'n offerte webshop? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden door te nemen. Ik heb een standaard oplossing die vrij snel inzetbaar is voor elke online offerte situatie.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning