Let op! Vanwege drukte ben ik momenteel niet meer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Logo laten maken

Wilt u een nieuw logo laten maken? Ik ben zelf geen echte logo ontwerper, maar bij het maken van een nieuw grafisch ontwerp voor een website of webshop kan ik wel direct een voorstel geven voor een nieuw logo. Dit heb ik inmiddels voor meerdere klanten en projecten mogen doen. Maar vaak hebben nieuwe of bestaande klanten al een goed logo of laten deze door een externe partij ontwikkelen. Het laten maken van een logo is vaak toch iets eenmaligs, wat los staat van de techniek van een website of webshop welke onderhouden moet worden. 

Logo met beeldmerk

De logo's die ik kan opmaken zijn vaak zonder beeldmerk of icoon. Zo'n beeldmerk moet vaak toch 'getekend' worden, u wilt niet dat er zo maar een beeldmerk van het internet wordt gebruikt waar u eigenlijk misschien geen rechten op heeft. Indien u een wat uitgebreider logo of logo met beeldmerk wilt hebben, dan kan ik u een aantal bedrijven doorgeven waarbij u hiervoor terecht kunt.

Logo wedstrijd

Het plaatsen van een wedstrijd voor het maken van een logo is ook een handige optie. Dit is een zogenaamde logo wedstrijd. Hierbij kunt u uw wensen en eisen doorgeven en u krijgt van meerdere ontwerpers een voorstel voor een logo. Hiermee heeft u veel meer keuze voor bijna dezelfde prijs als 1 logo en u betaalt dan voor het logo wat u wilt gaan gebruiken. Dit kan o.a. via brandsupply.nl of 99designs.nl.

Bewegende banner

Heeft u een andere grafische uiting nodig zoals bijvoorbeeld een online bewegende banner (.GIF) met specifieke afmetingen? Dan kunt u hiermee sowieso bij mij terecht.


Recente projecten

Vestingh
CPG Great Match
Raadsondersteuning