Stopt uw webbouwer er mee?

Gaat uw huidige webbouwer stoppen of heeft hij of zij geen tijd meer voor u? Of komt u er samen niet meer uit? In de afgelopen jaren heb ik met enige regelmaat projecten overgenomen van derden. In sommige gevallen heb ik een compleet nieuwe oplossing ontwikkeld op basis van het systeem wat in gebruik was, maar in andere gevallen was het ook mogelijk om in een bestaand systeem aanpassingen te doen.

Of het nu een website, webshop of webapplicatie betreft, zolang het maar in PHP geschreven is en u toegang heeft tot de code en database zijn er zeker mogelijkheden om het verder door mij laten onderhouden. De meeste online oplossingen zijn ontwikkeld in PHP en zo ook veel open-source oplossingen zoals Wordpress, PrestaShop en Magento.

Mocht u een op maat gemaakte webapplicatie hebben die ook is ontwikkeld in PHP, dan bespreek ik graag met u de mogelijkheden van de doorontwikkeling van uw systeem.

Sinds 2011 ben ik fulltime freelance webdeveloper en ondersteun ik dagelijks grote en kleine bedrijven met online toepassingen met een focus op de lange termijn.

« terug naar overzicht

Stopt uw webbouwer er mee? | 17 december 2019